Tapijt trends voor 2021

Gepubliceerd door meubel op

Wanneer je mooie meubelen hebt aangeschaft kan je je kamer nóg gezelliger maken met een mooi tapijt. Ook kun je je oude inrichting een nieuw leven geven door een verfrissend nieuw tapijt neer te leggen. Welke tapijten zijn momenteel trendy en welk type tapijt past het beste bij jou? Dat leggen we uit in deze blog.

De trends in 2021

Afhankelijk van je persoonlijkheidstype kun je kiezen tussen hoogpolige, laagpolige, moderne of design tapijten.

Hoogpolige taptijten

Hoogpolige tapijten hebben als voordeel dat ze lekker zacht zijn en het heerlijk is om er lekker op te liggen. Ze zijn doorgaans wel wat duurder en wat lastiger in onderhoud. Heb jij dit er voor over, dan is dit een selectie tapijten dat nu in de thuismode is:

Bekijk alle hoogpolige tapijten >>

Laagpolige tapijten

Laagpolige tapijten kom je steeds vaker tegen in trendy woningen. Ze zijn ook een stuk lichter om te transporteren en je kunt ze makkelijker opruimen en stofzuigen. Omdat je niet gebonden bent aan het “harige” van hoogpolige tapijten heb je veel meer flexibiliteit met kleuren en motieven. Je ziet ook steeds vaker tapijten met een vintage print. Deze hebben als voordeel dat slijtage ze eigenlijk alleen maar mooier maakt.

Bekijk alle laagpolige tapijten >>

Designtapijten

Heb jij een een meer avontuurlijke smaak? Geef je huis dan een unieke look met een designtapijt. Afhankelijk van je inrichting kan je er voor kiezen om een kleurrijk en artistiek tapijt te nemen of als je een donkerdere inricht hebt een tapijt te nemen dat op moderne kunst lijkt.

Bekijk alle designtapijten >>

Moderne tapijten

Heb jij een strakke inrichten waarbij je graag een strak tapijt wilt hebben? Dan heb je keuze genoeg. Kies bijvoorbeeld voor een bohemian stijl vloerkleed met een symmetrische opdruk:

Bekijk alle moderne tapijten >>

Kinderkleden

Er is ook een groot aanbod aan kinderkleden beschikbaar. Deze hebben vrolijke patronen voor kinderen van alle leeftijden. Denk aan kleden met een patroon van een voetbalveld of een racebaan voor jongens, of roze kleden met unicorns voor meiden.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *